Dr. Ioan Emilian Fodor

Dr. Ioan Emilian Fodor

Medic Primar, Ortopedie

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

3638 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Ioan Emilian Fodor

Dr. Ioan Emilian Fodor este Medic Primar, Ortopedie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1. Medicul Ioan Emilian Fodor este Medic Primar, Ortopedie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 340 lei (programare)
Consultatie ortopedie copii 340 lei (programare)
Consultatie ortopedie pediatrica 340 lei (programare)
Control ortopedie(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Ioan Emilian Fodor

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

cristina nenciu a acordat 5
★★★★★
13.03.2023

Mihai Popescu a acordat 5
★★★★★
16.11.2021
Fiul meu a fost consultat de dl.dr. Ioan Fodor cu o atentie deosebita. Foarte rabdator, calm, a oferit explicatii pe intelesul nostru si alternative pentru abordarea in continuare a afectiunii copilului. Recomand, un foarte bun profesionist.

Sischin Rodica Sischin Rodica a acordat 5
★★★★★
12.07.2021
Profesionalism!Un medic care știe cum sa trapeze un pacienții!