Dr. Ioan Valentin Pocan

Dr. Ioan Valentin Pocan

Medic Specialist, Chirurgie vasculara

★★★★★

881 vizualizari

Affidea-Hiperdia ,Cluj-Napoca, Str. Ilie Măcelaru 28, Cluj (vezi harta)

Despre Dr. Ioan Valentin Pocan

Dr. Ioan Valentin Pocan este Medic Specialist, Chirurgie vasculara in cadrul Affidea-Hiperdia, Cluj-Napoca, Str. Ilie Măcelaru 28, Cluj.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia


Medsan este un proiect de suflet, dezvoltat din dorinta de a oferi servicii medicale la standarde profesionale inalte, de catre o echipa de medici cu experienta si un personal medical caruia ii este mereu insuflat respectul fata de pacient.

Am pornit la drum in 2004 cu dorinta de a acoperi o nevoie existenta la acel moment pe piata, in contextul in care mediul economic aflat intr-o continua dezvoltare solicita servicii de medicina muncii, analize de laborator si cateva specialitati clinice asociate.

Astazi, cele 34 de specialitati medicale ofera echipei alcatuite din 60 de cadre medicale, posibilitatea acordarii unei game mult mai variate si complexe de investigatii, la tarife accesibile si oneste, pastrand in acelasi timp transparenta, promptitudinea si calitatea actului medical.

Misiunea Affidea-Medsan este de a asigura pacienților sai cele mai avansate și precise investigații diagnostice, tratamente de înaltă calitate realizate cu pasiune și o experiență remarcabilă.

Grupul Affidea furnizează servicii medicale prin cele peste 280 de centre de diagnostic imagistic de înaltă performanţă, laboratoare de analize medicale şi centre de tratament al cancerului, folosind tehnologii medicale de ultimă generaţie la nivel mondial.

Parerile pacientilor despre Dr. Ioan Valentin Pocan

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.