Dr. Ioana Adriana Ghiorghiu

Dr. Ioana Adriana Ghiorghiu

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
4,00 (3 rating-uri)

1043 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Ioana Adriana Ghiorghiu

Dr. Ioana Adriana Ghiorghiu este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1. Medicul Ioana Adriana Ghiorghiu este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 280 lei (programare)
Consultatie cardiologie copil 280 lei (programare)
Control cardiologie 145 lei (programare)
Ecografie cardiaca 370 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Ioana Adriana Ghiorghiu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

. Zaharia Patrik Gabriel a acordat 5
★★★★★
27.06.2020
Sunt foarte mulțumită, doamna doctor a fost foarte explicita. Revenim cu siguranță. Mulțumesc

Cotofan Stefan a acordat 5
★★★★★
27.06.2020
Mutumita

. Christea Adela Ioana a acordat 2
★★★★★
11.10.2020
Profesional vorbind nimic de reprosat ,insa atitudinea d.nei Dr lasa putin de dorit .Vii la privat pt a evita aroganta de prin spitalele de stat ( printre altele) ,nu e prea placut cand o gasesti si aici ...si o si platesti .Nu ar strica putin exercitiu pe "people skills" si comunicare .