Dr. Ioana Leabu

Dr. Ioana Leabu

Medic Specialist, Pneumologie

★★★★★
5.00(1 rating)

855 vizualizari

Memorial Hospital , BUCURESTI, Sos. Gh. I. Sisesti 8A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Ioana Leabu

Dr. Ioana Leabu este Medic Specialist, Pneumologie in cadrul Memorial Hospital, BUCURESTI, Sos. Gh. I. Sisesti 8A, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Memorial Hospital


Cu un istoric de peste douazeci de ani pe piata medicala din Turcia, Grupul MEMORIAL detine 11 spitale, 1 centru medical si un centru de wellness in orase din Turcia, precum: Istanbul, Ankara, Antalya si Diyarbakir, pozitionandu-se de-a lungul acestor ani ca leader in piata serviciilor medicale private. Din anul 2022, Grupul MEMORIAL a intrat si pe piata serviciilor medicale private din Romania, prin achizitionarea unui spital in zona de Nord a Bucurestiului.
 
Spitalul MEMORIAL reprezinta o structura de anvergura, reunind echipe medicale de top cu tehnologia medicala de ultima generatie, intr-o misiune a performantei bazata pe fapte, oferind servicii medicale integrate ce asigura pacientilor un parcurs terapeutic integrat.

Pornind de la conceptul de “medicina de inalta precizie”, ce presupune “tratamentul corect, administrat la momentul potrivit pe o durata de timp corect determinata”, Spitalul MEMORIAL Baneasa vine in intampinarea pacientilor sai cu solutii medicale personalizate, adaptate tabloului clinic unic pe care il are fiecare pacient in parte.

Aceasta promisiune poate fi sustinuta numai prin asigurarea unui ecosistem, bazat pe urmatoarele fapte:
Tehnologie de diagnostic de inalta precizie
Instrumentar chirurgical de ultima generatie
Medici de top – care creeaza sinergia unui circuit terapeutic multidisciplinar

Parerile pacientilor despre Dr. Ioana Leabu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

LUMINITA LACRAMIOARA GHERGHE a acordat 5
★★★★★
31.05.2023
O prestatie excelenta un medic profesionist , empatic , politicos si implicat !!! Gherghe luminita