Dr. Ioana Bora

Dr. Ioana Bora

Medic Specialist, Endocrinologie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

1873 vizualizari

Affidea-Hiperdia ,Arad, Str. Cornel Radu nr. 1 (vezi harta)

Despre Dr. Ioana Bora

Dr. Ioana Bora este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul Affidea-Hiperdia, Arad, Str. Cornel Radu nr. 1.


Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 180 lei (programare)
Consultatie endocrinologie + ecografie tiroida 293 lei (programare)
Control endocrinologie(dupa consult) 113 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia


Centrul de Diagnostic Imagistic Affidea Arad a fost primul centru Affidea deschis în România în data de 18 iunie 2002. Centrul de Diagnostic Imagistic Arad funcţionează ca un centru medical de top, în deplină conformitate cu toate standardele internaţionale aplicabile. 

Centrul din Arad a fost pionier în ceea ce priveşte stabilirea nivelului de performanţă pentru toate centrele Affidea ce i-au urmat, în întreaga ţară. Affidea Arad oferă servicii de diagnosticare a pacienţilor din judetele limitrofe, dar si din toata tara, pacienti asiguraţi prin sistemul naţional de asigurări de sănătate, precum si în regim privat. 

Centrul Affidea ARAD este situat în str. Cornel Radu nr. 1, în imediata apropiere a staţiei de tramvai cu aceeaşi denumire de pe B-dul Nicolae Titulescu. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piata medicala româneasca a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor despre Dr. Ioana Bora

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Cozmaniuc Marinela a acordat 5
★★★★★
22.08.2023
O abordare profesionistă!

Rodica Stana a acordat 5
★★★★★
04.07.2023
Ii multumesc doamnei doctor.Daca ar fi sa acord o nota pentru profesionalismul dumneaei, ar fi cel putin 10. Dumnezeu sa o binecuvanteze.

Rodica Stana a acordat 5
★★★★★
07.03.2023
Va multumesc pentru ca , parerea pacientilor este importanta pentru dumneavoastra. Daca ar trebui sa dau o evaluare a modului cum am fost tratata ca si pacient, doamna doctor Bora Ioana , este un extraordinar profesionist ,iar punctajul acordat de mine , ar fi maxim.

Robert Morariu a acordat 5
★★★★★
07.02.2023

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.10.2022
Sunt foarte multumita .