Dr. Ioana Cristina Buzoianu

Dr. Ioana Cristina Buzoianu

Profesor Doctor, Oncologie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

7665 vizualizari

Affidea-Hiperdia ,Constanta, Bd. Tomis nr. 141A (vezi harta)

Despre Dr. Ioana Cristina Buzoianu

Dr. Ioana Cristina Buzoianu este Profesor Doctor, Oncologie in cadrul Affidea-Hiperdia, Constanta, Bd. Tomis nr. 141A.


Servicii disponibile
Consultatie medicina interna 250 lei (programare)
Consultatie oncologie 247 lei (programare)
Control medicina interna(dupa consult) 150 lei (programare)
Control oncologie(dupa consult) 150 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia


Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa, a fost cel de-al doilea proiect de succes al Affidea România pe piaţa de profil. Deschis în noiembrie 2003, Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa este localizat în curtea Spitalului Judeţean Constanţa, fiind accesibil pacienţilor din toată ţara, dar deservind cu precadere nevoia de servicii medicale pentru populaţia judeţului Constanţa şi a judeţelor învecinate (Tulcea, Brăila). 

Serviciile medicale de cea mai înaltă calitate sunt oferite în regim ambulatoriu în cadrul contractelor încheiate cu casele de asigurări de sănătate, în cadrul contractelor cu spitalele şi în regim privat. Centrul Affidea Constanţa este situat în incinta Spitalului Judeţean Constanţa din B-dul Tomis nr. 141A. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piaţa medicală românească a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor despre Dr. Ioana Cristina Buzoianu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Nicolae Pasca a acordat 5
★★★★★
25.03.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.06.2019