Dr. Ioana Daha

Dr. Ioana Daha

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5.00(7 rating-uri)

4579 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Ioana Daha

Dr. Ioana Daha este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1. Medicul Ioana Daha este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Localizata in centru Bucurestiului, Clinica SANADOR Victoriei ofera pacientilor o gama variata de servicii medicale, personal medical de exceptie si aparatura ultra moderna, in vederea obtinerii unor rezultate medicale precise.

Clinica SANADOR Victoriei asigura consultatii medicale pentru un numar mare de specialitati, dar si investigatii imagistice diverse, explorari functionale, medicina muncii, analize medicale de laborator si, nu in ultimul rand, vaccinari. Clinica dispune de un departament complet de Imagistica Medicala ce poate efectua rapid o intreaga serie de investigatii: RMN, tomografie computerizata, radiologie digitala, mamografie digitala si conventionala, osteodensitometrie, radiologie dentara etc.

Tot în cadrul acestei clinici, micuții pacienți pot dispune de serviciile integrale ale departamentului de pediatrie "Baby SANADOR". Accesul se face separat de intrarea pacienților adulți și dispune de recepție proprie, cabinete de pediatrie la cele mai înalte standarde, sală de recoltare a analizelor medicale, toate acestea fiind adaptate nevoilor celor mici.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Ioana Daha

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

ANGHEL LUMINITA a acordat 5
★★★★★
08.12.2022
Un doctor de nota 10 , profesionist, comportament empatic!

Maria Leu a acordat 5
★★★★★
21.04.2022
Foarte bine. Foarte dedicata și profesionistă. Mulțumesc mult, d-na doctor Daha.

Marcu Gherghina a acordat 5
★★★★★
10.02.2022
Foarte mulțumită! Mulțumim D-nei Doctor Ioana Daha!

Alin Bucataru a acordat 5
★★★★★
08.02.2022

Stanislav Corina a acordat 5
★★★★★
11.11.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.11.2021

Luminita Anghel a acordat 5
★★★★★
02.07.2020
Un doctor și un OM de excepție. IRecomand încredere maxima!


Alte servicii din specialitatea Cardiologie disponibile in acelasi judet: