Dr. Ioana Duculescu

Medic Specialist, Stomatologie

★★★★★
(0 rating-uri)

984 vizualizari

0 programari

Q Med , BUCURESTI, Strada Petrolului, Nr.2A, Sector 4(vezi harta)
Despre Dr. Ioana Duculescu
Medicul Dr. Ioana Duculescu este Medic Specialist, Stomatologie in cadrul Q Med, BUCURESTI, Strada Petrolului, Nr.2A, Sector 4.


Servicii disponibile
Consultatie estetica dentara 30 lei (programare)
Consultatie implantologie 50 lei (programare)
Consultatie stomatolgie 50 lei (programare)
Control stomatologie 30 lei (programare)

Informatii clinica
Deschis in 2013, cabinetul stomatologic Q Med Radiologie se afla in imediata vecinatate a Clinicii Q Med Brancoveanu si este parte a radiologiei Q Med. Pe langa zona de radiologie dentara (radiografii panoramice si retroalveolare) cabinetul dispune si de un unit medical – un scaun stomatologic. 

Cabinetul este dotat cu aparatura moderna necesara interventiilor stomatologice de specialitate (albire dentara, microscop dentar, fiziodispenser etc). In cadrul cabinetului activeaza 6 medici specialisti care acorda interventii precum Implantologie, Chirurgie Oralo-Maxilo-Faciala, Endodontie, Parodontologie sau Ortodontie. Aici si in cadrul lantului de Clinici Q Med pacientii beneficiaza de tratamente corespunzatoare in functie de diagnosticul si planul de tratament indicat de catre medicul curant.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.