Dr. Ioana Duculescu

Dr. Ioana Duculescu

Medic Specialist, Stomatologie

★★★★★

12930 vizualizari

Q Med , BUCURESTI, Str. Oltenitei, Nr.66, Etaj.1 si 2, Popesti Leordeni, Ilfov (vezi harta)

Despre Dr. Ioana Duculescu

Dr. Ioana Duculescu este Medic Specialist, Stomatologie in cadrul Q Med, BUCURESTI, Str. Oltenitei, Nr.66, Etaj.1 si 2, Popesti Leordeni, Ilfov.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Q Med


Deschisa in Septembrie 2014, clinica stomatologica permite tratarea simultana a pacientiilor, fiind dotata cu 4 unit-uri dentare (scaune stomatologice) si aparatura de radiologie dentara cu ajutorul careia se efectueaza radiografii digitale, fara a mai necesita deplasarea catre alta locatie. Clinica este un real Centru de Implantologie in care poti beneficia de tratamente de la refacerea unui singur dinte, pana la punti pe implant sau proteze pe implant. 

Echipa de profesionisti este formata din medici dentisti generalisti permanenti si medici specializati in Implantologie, Chirurgie, Parodontologie, Ortodontie si Endodontie. Amabilitatea si profesionalismului medicilor, standardele inalte privind dotarile, masurile de siguranta privind sterilizarea instrumentarului medical si a materialelor utilizate sunt principalele motive pentru care sute de pacienti au ales pana acum sa se trateze in clinica Q Med Popesti.

Medicul Dr. Ioana Duculescu este disponibil si in urmatoarele locatii:


Q Med Radiologie
Adresa: Strada Petrolului, Nr.2A, Sector 4


Parerile pacientilor despre Dr. Ioana Duculescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.