Dr. Ioana Dunca

Dr. Ioana Dunca

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★

1499 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Ioana Dunca

Dr. Ioana Dunca este Medic Specialist, Neurologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.
Absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie ‘Carol Davila’ Bucuresti. Stagiatura neurologie in spitalul Groene Hart Ziekenhuis, Gouda, Olanda. Rezidentiat neurologie si apoi medic specialist neurolog in spitalul Medisch Spectrum Twente, Enschede, Olanda. Membra a Societatii Europene de Neurologie, a Societatii Americane de Neurologie, a Societatii Olandeze de Neurologie si a Societatii Olandeze de Neurofiziologie Clinica.
Revenită în România după 10 ani experienta in Olanda, in echivalare cu competente de eco transcranian, EEG, EMG. 
 Arii de interes: neurologie vasculara, neurofiziologie clinica.

Servicii disponibile
Consultatie neurologie 350 lei (programare)
Control neurologie(dupa consult) 250 lei (programare)
EEG de somn 400 lei (programare)
Electroencefalograma (EEG) 500 lei (programare)
Electromiografie cu ac (EMG) 500 lei (programare)
Electromiografie fara ac (EMG) 500 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald


“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Ioana Dunca

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.