Dr. Ioana Silion

Dr. Ioana Silion

Medic Specialist, Psihiatrie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

488 vizualizari

Albion Medical , BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Ioana Silion

Dr. Ioana Silion este Medic Specialist, Psihiatrie in cadrul Albion Medical, BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2.
“Mens sana in corpore sano”.
Stilul de viata si ritmul tot mai alert in care suntem nevoiti sa ne desfasuram activitatile, poate crea o neconcordantă intre asteptari si procesul psihic de adaptare.
Astfel, atunci cand acordam aceeasi importanta sanatatii mentale ca ?i celei somatice, putem armoniza mediul de viata in care traim.

Servicii disponibile
Consultatie psihiatrie 180 lei (programare)

Informatii clinica: Albion Medical

Albion Medical SRL s-a nascut in anul 2015 din dor de tara, directorul fondator, Dr Claudiu Dragos Carmaciu, fiind un apreciat medic psihiatru britanic de origine romana. Veti observa in componenta echipei si alti medici care sunt legati profesional de Anglia, de unde ne-a provenit de fapt si inspiratia pentru numele firmei, Albion fiind o denumire straveche a insulelor britanice. 

Principalele activitati ale firmei noastre se concentreaza pe evaluarea si tratamentul afectiunilor mentale (depresie, anxietate, nevroza obsesiv-compulsiva, boala bipolara, schizofrenie si alte psihoze, tulburari de memorie si demente, tulburari de personalitate, inclusiv borderline, dependenta de alcool si droguri, tulburari din spectrul autismului si ADHD, etc), dar echipei initiale de clinicieni, compusa din medici psihiatri si psihologi/psihoterapeuti, i s-au alaturat si medici din alte specialitati, cum ar fi endocrinologie, medicina interna si boli infectioase. 

In concluzie, o echipa entuziasta si diversa ofera pacientilor nostri evaluari si tratamente de specialitate de inalta calitate, intr-o atmosfera calda si primitoare, intr-un imobil confortabil, situat central la doi pasi de Foisorul de Foc si maximum 20 de minute de plimbare de la Piata Universitatii din Bucuresti.

Parerile pacientilor despre Dr. Ioana Silion

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

. Zaharia Cristina a acordat 5
★★★★★
27.06.2020
5 stele

Andreea Roxana Lacatus a acordat 5
★★★★★
30.09.2020
Buna Ziua, Am avut o discuție de 11 minute. Problema este de competenta unui alt doctor din domeniul psihologiei.

Ioan Adrian Vrauko a acordat 5
★★★★★
06.03.2020
Extrem de amabila doamna doctor si intelegatoare, dar si dornica sa iti vina in ajutor.