Dr. Ionovici Nina

Dr. Ionovici Nina

Conferentiar Universitar, Ecografie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

382 vizualizari

VitaPlus Medical , Craiova, Str. Anul 1848, Nr 100, Craiova, Dolj(vezi harta)

Despre Dr. Ionovici Nina

Dr. Ionovici Nina este Conferentiar Universitar, Ecografie in cadrul VitaPlus Medical, Craiova, Str. Anul 1848, Nr 100, Craiova, Dolj.


Servicii disponibile
Ecografie mamara bilaterala 150 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala + Sonoelastografie 250 lei (programare)

Informatii clinica: VitaPlus Medical

Servicii medicale de calitate Am creat Centrul Medical VITAPLUS pentru dumneavoastră. Suntem o echipă de profesioniști devotati, mereu entuziaști, serioși și onesti cu pacienții noștri. Pentru noi medicina continuă să fie o artă. Punem în slujba sănătății dumneavoastră toată știința medicală acumulată de fiecare dintre noi la cursuri și specializări permanente. Vă stăm la dispoziție pentru a vă asigura informațiile medicale de care aveți nevoie și pentru a crește calitatea vieții dumneavoastră. Centrul medical VITAPLUS vă oferă servicii medicale de înaltă calitate, grație echipei de medici specialiști și a aparaturii performante. Ne recomandă experiența îndelungată a specialiștilor, formația didactică a multora dintre ei, medicii tineri, bine pregătiți și dornici de afirmare dar și aparatura modernă, performantă.

Parerile pacientilor despre Dr. Ionovici Nina

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Adriana Mitu a acordat 5
★★★★★
07.10.2021

Teodor Cristescu a acordat 5
★★★★★
18.02.2021
5 PROFESIONALISM!

Anonim a acordat 5
★★★★★
09.03.2021
5