Dr. Ionut Bogdan Fainoiu

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
5.00 (1 rating)

1388 vizualizari

29 programari

Affidea Romania , Focsani, Str. Vrancei nr. 10B(vezi harta)
Despre Dr. Ionut Bogdan Fainoiu
Medicul Dr. Ionut Bogdan Fainoiu este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Affidea Romania, Focsani, Str. Vrancei nr. 10B. Medicul Ionut Bogdan Fainoiu este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Affidea Romania

Servicii disponibile
Consultatie + ecografie transvaginala 200 lei (programare)
Consultatie ginecologica 100 lei (programare)
Consultatie obstetricala 100 lei (programare)
Control (in interval de 30 de zile) 50 lei (programare)
Ecografie pelvina 75 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 100 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 100 lei (programare)
Ecografie transvaginala 120 lei (programare)
Montare sterilet (sterilet neinclus) 150 lei (programare)

Informatii clinica
Centrul de Diagnostic Imagistic şi Tratament Affidea Focşani a fost deschis publicului în martie 2009 şi oferă servicii de imagistică medicală de cea mai înaltă calitate pacienţilor din întreaga ţară, fie provenind din randul asiguraţilor sistemului naţional de asigurări de sănătate, fie din mediul privat. 

Centrul oferă servicii medicale în ambulatoriu, în principal pentru pacienţii din judeţul Vrancea şi din zonele şi judeţele învecinate. Centrul Affidea Focsani este situat în vecinatatea Oborului Focşaniului, pe Soseaua Vrancei, nr. 10b. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piaţa medicală românească a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.09.2019