Dr. Ionut Dumitru Chira

Dr. Ionut Dumitru Chira

Medic Primar, Urologie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

4102 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Ionut Dumitru Chira

Dr. Ionut Dumitru Chira este Medic Primar, Urologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1. Medicul Ionut Dumitru Chira este Medic Primar, Urologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie urologie 340 lei (programare)
Control urologie(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Medicul Dr. Ionut Dumitru Chira este disponibil si in urmatoarele locatii:


Sanador Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Ionut Dumitru Chira

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

valentin stanga a acordat 5
★★★★★
11.02.2022

UNGURIANU Alexandru-Eugen a acordat 5
★★★★★
09.02.2022

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.02.2021
Un medic foarte profesionist

Elena Ianos a acordat 5
★★★★★
19.06.2020
Un medic foarte atent și excelent profesional! Sunt foarte bucuroasă că l-am ales pe domnia sa, întrucât nu am avut nicio recomandare! Îl voi recomanda și la alte cunoștințe! Elena Ianos