Dr. Ionut Olteanu

Dr. Ionut Olteanu

Medic Primar, Chirurgie generala

★★★★★

2064 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Ionut Olteanu

Dr. Ionut Olteanu este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Ionut Olteanu este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 340 lei (programare)
Control chirurgie generala(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Ionut Olteanu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.