Dr. Iosif Niculescu

Dr. Iosif Niculescu

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★

9215 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Iosif Niculescu

Dr. Iosif Niculescu este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1. Dr. Iosif Niculescu este medic ginecolog cu peste 30 de ani de experienta internationala in multiple ramuri ale specialitatii: tratamentul intensiv al pacientelor obstetricale in stare critica, uroginecologie, sonografie in obstetrica si ginecologie, sonografie de san, operatii endoscopice, endocrinologie ginecologica si reproducere umana. Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” in anul 1982, obtine specialitatea de obstetrica-ginecologie in cadrul Institutului de Ocrotire a Mamei si Copilului (Polizu) in 1991, dupa care emigreaza in Africa de Sud, unde a practicat in mai multe spitale, printre care si spitalul regional Edendale, din Pietersmarietzburg, Natal. Aici ajunge pana la pozitia de sef de departament si pune bazele sectiei de terapie intensiva obstetricala, de care s-a ocupat personal si care era a doua astfel de unitate din tara. In ultimii trei ani petrecuti in Africa de Sud, Dr. Iosif Niculescu a activat in cadrul unui departament afiliat Facultatii de Medicina din Durban, cu o importanta activitate stiintifica concretizata in publicarea de articole in reviste de specialitate. Incepand cu anul 1999, Dr. Niculescu revine in Europa si practica in clinici si spitale din Germania, atat in sistemul public cat si in cel privat, fiind promovat in functia de sef de sectie. In perioada ianuarie 2009 – decembrie 2010 a fost director al spitalului de obstetrica si ginecologie Regina Maria din Bucuresti. Rezultatele celor doi ani au fost peste asteptarile echipei manageriale si ale actionarilor (de la 13 la 130 de nasteri pe luna), introducand concepte noi in atitudinea la nastere. Din 2011 il gasim in propriul cabinet privat in sudul Germaniei, in parteneriat cu Dr. Ileana Maria Niculescu (sotia).

Servicii disponibile
Consultatie + ecografie transvaginala 450 lei (programare)
Consultatie ginecologica 200 lei (programare)
Consultatie infertilitate 220 lei (programare)
Consultatie obstetricala 200 lei (programare)
Consultatie telefonica Ginecologie 100 lei (programare)
Control ginecologie(dupa consult) 150 lei (programare)
Control infertilitate(dupa consult) 110 lei (programare)
Ecografie confirmare sarcina 280 lei (programare)
Ecografie confirmare sarcina 280 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala 240 lei (programare)
Ecografie mamara unilaterala 150 lei (programare)
Ecografie sarcina gemelara T1 500 lei (programare)
Ecografie sarcina gemelara T2 600 lei (programare)
Ecografie sarcina gemelara T3 600 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 (Morfologie fetala) 400 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 (Morfologie fetala) 500 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 (Morfologie fetala) 500 lei (programare)
Ecografie transvaginala 250 lei (programare)
Ecografie transvaginala 250 lei (programare)
Montare sterilet (sterilet neinclus) 350 lei (programare)

Informatii clinica: Enayati Medical City


Fondată în 2011, Concierge Medical este prima clinică din România specializată pe servicii de second opinion medical, cu acces direct la medici de talie internațională din Europa, SUA și Japonia. 

Clinica Concierge Medical a implementat un program lunar de Visiting Professors în care pacienții pot întâlni, în fiecare lună, la București, medici cu expertiză internațională în diferite practici medicale.

Prin Concierge Medicine propunem un sistem perfecționat de management al pacientului, care are la bază eficientizarea traseului medical.

Parerile pacientilor despre Dr. Iosif Niculescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.