Dr. Iosif Niculescu

Dr. Iosif Niculescu

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
4,66 (3 rating-uri)

2289 vizualizari

Intermedicas , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Iosif Niculescu

Dr. Iosif Niculescu este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Intermedicas , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1. Dr. Iosif Niculescu este medic ginecolog cu peste 30 de ani de experienta internationala in multiple ramuri ale specialitatii: tratamentul intensiv al pacientelor obstetricale in stare critica, uroginecologie, sonografie in obstetrica si ginecologie, sonografie de san, operatii endoscopice, endocrinologie ginecologica si reproducere umana. Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” in anul 1982, obtine specialitatea de obstetrica-ginecologie in cadrul Institutului de Ocrotire a Mamei si Copilului (Polizu) in 1991, dupa care emigreaza in Africa de Sud, unde a practicat in mai multe spitale, printre care si spitalul regional Edendale, din Pietersmarietzburg, Natal. Aici ajunge pana la pozitia de sef de departament si pune bazele sectiei de terapie intensiva obstetricala, de care s-a ocupat personal si care era a doua astfel de unitate din tara. In ultimii trei ani petrecuti in Africa de Sud, Dr. Iosif Niculescu a activat in cadrul unui departament afiliat Facultatii de Medicina din Durban, cu o importanta activitate stiintifica concretizata in publicarea de articole in reviste de specialitate. Incepand cu anul 1999, Dr. Niculescu revine in Europa si practica in clinici si spitale din Germania, atat in sistemul public cat si in cel privat, fiind promovat in functia de sef de sectie. In perioada ianuarie 2009 – decembrie 2010 a fost director al spitalului de obstetrica si ginecologie Regina Maria din Bucuresti. Rezultatele celor doi ani au fost peste asteptarile echipei manageriale si ale actionarilor (de la 13 la 130 de nasteri pe luna), introducand concepte noi in atitudinea la nastere. Din 2011 il gasim in propriul cabinet privat in sudul Germaniei, in parteneriat cu Dr. Ileana Maria Niculescu (sotia).

Servicii disponibile
Consultatie + ecografie transvaginala 450 lei (programare)
Consultatie ginecologica 200 lei (programare)
Consultatie infertilitate 220 lei (programare)
Consultatie obstetricala 200 lei (programare)
Ecografie confirmare sarcina 280 lei (programare)
Ecografie confirmare sarcina 280 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala 240 lei (programare)
Ecografie mamara unilaterala 150 lei (programare)
Ecografie sarcina gemelara T1 500 lei (programare)
Ecografie sarcina gemelara T2 600 lei (programare)
Ecografie sarcina gemelara T3 600 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 (Morfologie fetala) 400 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 (Morfologie fetala) 500 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 (Morfologie fetala) 500 lei (programare)
Ecografie transvaginala 250 lei (programare)
Ecografie transvaginala 250 lei (programare)
Montare sterilet (sterilet neinclus) 250 lei (programare)

Informatii clinica: Intermedicas

INTERMEDICAS WORLDWIDE pune la dispozitia pacientilor sai servicii medicale specializate de second opinion, cu acces direct la medici de calibru international din Europa, SUA si Japonia. Serviciile noastre includ diagnosticare si tratament medical, precum si solutii medicale integrate si personalizate. Intermedicas dezvolta constant un portofoliu de specializari medicale de nisa precum chiropractica, nimfoplastia sau aritmologia. 

 Medicii nostri dispun de experienta si pregatirea necesara pentru solutionarea oricarei probleme medicale, indiferent de gravitatea acesteia. Intermedicas dispune de parteneriate cu peste 50 de spitale, centre universitare, dar si institutii medicale private prin intermediul carora pacientii beneficiaza de accesul rapid si neingradit la servicii medicale de top. Misiune Obiectivul Intermedicas este de a le oferi pacientilor solutii complete de investigatii, tratament si logistica la cele mai experimentate institutii de profil din intreaga lume, precum si facilitarea accesului la medici specialisti consacrati, care au expertiza in solutionarea unor cazuri complexe si specifice. 

Misiunea noastra este sa contribuim activ la schimbarea experientei medicale in Romania. Viziune Zi de zi, medicii Intermedicas sunt in cautarea celor mai bune solutii pentru pacientii sai. Gasirea rapida a tratamentelor optime, focalizarea proceselor medicale pe liniile cele mai sigure si adecvate, intelegerea pe deplin a tuturor implicatiilor, dar si cladirea unei punti de comunicare in relatia doctor-pacient sunt doar cateva dintre aspectele distinctive ale clinicii noastre.

Parerile pacientilor despre Dr. Iosif Niculescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Georgiana Leoca a acordat 5
★★★★★
23.10.2020

Simona Danila a acordat 4
★★★★★
15.01.2021

Simona Danila a acordat 5
★★★★★
28.02.2020