Dr. Iosif Niculescu

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★
5.00 (1 rating)

1050 vizualizari

10 programari

Mediplus , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Iosif Niculescu
Medicul Dr. Iosif Niculescu este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Mediplus, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie + Test Papanicolau 380 lei (programare)
Consultatie ginecologica 200 lei (programare)
Consultatie infertilitate 250 lei (programare)
Consultatie infertilitate 250 lei (programare)
Control (in interval de 30 de zile) 100 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 + Doppler + Morfologie 480 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 240 lei (programare)

Informatii clinica
Mediplus este un centru de excelență în sănătatea femeii și o clinică trans-disciplinară dedicată exclusiv patologiei specifice femeii, la toate vârstele. Pentru a asigura cea mai bună abordare ținând cont de particularitățile fiecărui caz, în această clinică lucrează o echipă de specialiști ce adună peste un secol de experiență locală și internațională în endocrinologie, oncologie, ginecologie și obstetrică, cu toate subdomeniile acestora. 

Suntem permanent informați cu privire la noutățile care apar în aria noastră de expertiză și menținem o campanie constantă de comunicare în sănătatea femeii prin canalele media proprii - medii de socializare, blog etc. Dorim să contribuim, astfel, nu doar la recuperarea și menținerea sănătății pacientelor noastre, dar și la o mai bună înțelegere a diferitelor aspecte în acest domeniu. Centrul vine în întâmpinarea dorinței legitime de sănătate a femeii pe toată perioada vieții - de la adolescență până la menopauza

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Luminita Voicu a acordat 5
★★★★★
05.08.2019
Imi doresc ca orice femeie din Romania sa aiba experienta unui asemenea consult ginecologic. D-nul dr. Iosif Niculescu este un medic si un OM de un profesionalism si o caldura aparte. Multumesc d-nule doctor 🤗.