Dr. Iosif Niculescu

Dr. Iosif Niculescu

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

9330 vizualizari

Mediplus , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Iosif Niculescu

Dr. Iosif Niculescu este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Mediplus, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.


Servicii disponibile
Colposcopie 220 lei (programare)
Consultatie + test Papanicolau 380 lei (programare)
Consultatie ginecologica 200 lei (programare)
Consultatie infertilitate 250 lei (programare)
Consultatie infertilitate 250 lei (programare)
Consultatie obstetricala 200 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala 300 lei (programare)
Ecografie mamara unilaterala 165 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 425 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 475 lei (programare)

Informatii clinica: Mediplus

Mediplus este un centru de excelență în sănătatea femeii și o clinică trans-disciplinară dedicată exclusiv patologiei specifice femeii, la toate vârstele. Pentru a asigura cea mai bună abordare ținând cont de particularitățile fiecărui caz, în această clinică lucrează o echipă de specialiști ce adună peste un secol de experiență locală și internațională în endocrinologie, oncologie, ginecologie și obstetrică, cu toate subdomeniile acestora. 

Suntem permanent informați cu privire la noutățile care apar în aria noastră de expertiză și menținem o campanie constantă de comunicare în sănătatea femeii prin canalele media proprii - medii de socializare, blog etc. Dorim să contribuim, astfel, nu doar la recuperarea și menținerea sănătății pacientelor noastre, dar și la o mai bună înțelegere a diferitelor aspecte în acest domeniu. Centrul vine în întâmpinarea dorinței legitime de sănătate a femeii pe toată perioada vieții - de la adolescență până la menopauza

Parerile pacientilor despre Dr. Iosif Niculescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
10.10.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.06.2020

Maria Diaconu a acordat 5
★★★★★
28.10.2019
Doctorul a ingrijit cu profesionalism corpul, Omul mi-a slulberat fricile. Datorită dr Niculescu venirea pe lume a fetiței mele este o amintire frumoasă. Astăzi l-am revăzut după 9 ani, iar sentimentul este același: ma simt norocoasă sa fiu pacienta dumnealui.

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.10.2019
Medic excelent, explicatii pe inteles, rabdare si sfaturi bazate pe studii. Recomand din suflet :)

Luminita Voicu a acordat 5
★★★★★
05.08.2019
Imi doresc ca orice femeie din Romania sa aiba experienta unui asemenea consult ginecologic. D-nul dr. Iosif Niculescu este un medic si un OM de un profesionalism si o caldura aparte. Multumesc d-nule doctor 🤗.