Dr. Irina Gordon

Dr. Irina Gordon

Medic Specialist, Recuperare medicala, fizioterapie

★★★★★
5.00(1 rating)

2772 vizualizari

Brotac Medical Group , BUCURESTI, Str. Foisorului 56 - 58 , Sector 3 (vezi harta)

Despre Dr. Irina Gordon

Dr. Irina Gordon este Medic Specialist, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul Brotac Medical Group, BUCURESTI, Str. Foisorului 56 - 58 , Sector 3.


Servicii disponibile
Consultatie fizioterapie 250 lei (programare)
Consultatie kinetoterapie 250 lei (programare)
Consultatie reabilitare 250 lei (programare)
Consultatie recuperare medicala 250 lei (programare)
Referat recuperare medicala 125 lei (programare)

Informatii clinica: Brotac Medical Group


Brotac Medical Center este una dintre cele mai cunoscute policlinici in domeniul serviciilor de ingrijiri medicale la domiciliu, medicina muncii, recuperare medicala si fizica din Municipiul Bucuresti, dar totodata si la nivel national, dovada fiind existenta sa pe piata inca din anul 2004, precum si relatiile contractuale incheiate cu CAS – Municipiul Bucuresti,CAS- Calarasi, CAS- OPSNAJ si cu numeroase societati private. 

Conceputa ca un centru multifunctional, policlinica poate oferi clientilor, o bogata gama de servicii medicale, la standarde inalte de calitate. Brotac Medical Center isi propune sa fie una din policlinicile de top din Bucuresti, prin calitatea si diversitatea serviciilor medicale oferite clientilor. Credem si afirmam ca la baza realizarilor si implinirilor profesionale , si nu numai, trebuie sa stea intotdeauna un piedestal foarte pretios: SANATATEA! 

Misiunea noastra este sa le oferim pacientilor nostri conditii prielnice si adecvate nevoilor individuale , dar totodata ne-am propus sa dezvoltam medicina preventiva , prin educarea si recomandarea controalelor si analizelor periodice pentru a preveni posibile afectiuni.

Parerile pacientilor despre Dr. Irina Gordon

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.08.2022
Am fost impresionanta de seriozitatea și dedicarea doamnei doctor. Și-a luat mult timp să îmi explice cu multă răbdare care este situația și ce este de făcut în continuare.