Dr. Irina Nita

Dr. Irina Nita

Medic Specialist, Oncologie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

338 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Calea Floreasca 165, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Irina Nita

Dr. Irina Nita este Medic Specialist, Oncologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Calea Floreasca 165, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie oncologie 285 lei (programare)
Control oncologie 175 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Irina Nita

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.08.2022
Am raspuns deja!

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.08.2022
-am venit pt dna dr Nita Irina oncolog! Medicul merita 5 stele! -obligativitatea purtarii mastii este o masura ABUZIVA! Poate fi o recomandare! Nu obligativitate! Masca poarta OMUL BOLNAV! E grav daca ne considerati bolnavi pe toti! Sotul meu este operat la plamanul stg! Aveti habar ce faceti? Ma indoiesc! Voi incerca , pe viitor, sa evit Sanador! Voi merge dupa medic la alte cabinete! Pandemia s a incheiat de mult! Cazurile sunt mult scazute! Masca nu isi are rostul! Purtati voi!