Dr. Irina Oane

Dr. Irina Oane

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★

2617 vizualizari

Neuroaxis , BUCURESTI, Calea Serban Voda nr. 206, etaj 1 | Cladirea U-Center (vezi harta)

Despre Dr. Irina Oane

Dr. Irina Oane este Medic Specialist, Neurologie in cadrul Neuroaxis, BUCURESTI, Calea Serban Voda nr. 206, etaj 1 | Cladirea U-Center. Medic Specialist Neurologie/Epileptologie

Servicii disponibile
Consultatie epileptologie 400 lei (programare)
Consultatie neurologie 300 lei (programare)
Consultatie somnologie 350 lei (programare)
Control neurologie(dupa consult) 180 lei (programare)

Informatii clinica: Neuroaxis


Neuroaxis este prima clinica integrata de neurostiinte din Bucuresti. Echipa de medicii supraspecializati va ofera consultatii in neurologie, neurochirurgie, psihiatrie, psihologie clinica, cardiologie, reumatologie si ortopedie. De asemenea, in cadrul clinicii Neuroaxis aveti acces la investigatii de cea mai inalta calitate precum Electroencefalografie – EEG de lunga durata, Polisomnografie – PSG, Electromiografie – EMG, Ecografie Doppler cervico-cerebrala, Ecografie osteoarticulara, Ecografie de tesuturi moi, Ecocardiografie, EKG sau Poligrafie respiratorie. 

Prin reteaua de parteneri nationali si internationali asiguram si servicii de analize medicalte, testari genetice, interventii neurochirurgicale si investigatii imagistice. Suntem alaturi de dumneavoastra si va oferim solutii integrate de diagnostic, tratament si monitorizare pentru toate afectiunile neurologice si conexe.

Parerile pacientilor despre Dr. Irina Oane

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.