Dr. Irina Oproiu

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
5.00 (1 rating)

1700 vizualizari

38 programari

Donna , BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 (vezi harta)
Despre Dr. Irina Oproiu
Medicul Dr. Irina Oproiu este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 . STUDII Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti, Facultatea de Medicina 2000-2006 SPECIALIZARI - Competenta in histeroscopie, Martie 2013 - Competenta in ultrasonografie obstetricala si ginecologica, Mai 2014 - Competenta in chirurgie laparoscopica ginecologica, Mai 2014 - Competenta in colposcopie, Septembrie 2014 - Specializare postuniversitara „ Infertilitateai cuplului” - Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucureşti, iunie 2012 - Specializare postuniversitara „ Laparoscopie” - Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucureşti, septembrie - noiembrie 2013 - Competenta in Tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata – octombrie 2015

Servicii disponibile
Consultatie ginecologica 200 lei (programare)
Consultatie infertilitate 200 lei (programare)
Consultatie infertilitate 200 lei (programare)
Consultatie obstetricala 200 lei (programare)
Consultatie senologica (mamara) 120 lei (programare)
Control (in interval de 30 de zile) 100 lei (programare)
Eco. Pelvina 220 lei (programare)
Eco. Sarcina incipienta T1 240 lei (programare)
Eco. Sarcina T1 280 lei (programare)
Eco. Sarcina T3 390 lei (programare)
Eco. Transvaginala 240 lei (programare)
Ecografie pelvina 220 lei (programare)
Ecografie sarcina incipienta 240 lei (programare)
Ecografie sarcina incipienta T1 + Doppler 390 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 280 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 390 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 390 lei (programare)
Ecografie transvaginala 240 lei (programare)

Informatii clinica
Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Valentina Veesler a acordat 5
★★★★★
04.06.2019
Exceptionala, calda si profesionista! M-am simtit in siguranta ca pacient si lamurita in toate privintele!