Dr. Irina Oproiu

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
(0 rating-uri)

396 vizualizari

18 programari

Donna , BUCURESTI, Str. Traian 234(vezi harta)

Despre Dr. Irina Oproiu

Medicul Dr. Irina Oproiu este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. Traian 234. STUDII Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti, Facultatea de Medicina 2000-2006 SPECIALIZARI - Competenta in histeroscopie, Martie 2013 - Competenta in ultrasonografie obstetricala si ginecologica, Mai 2014 - Competenta in chirurgie laparoscopica ginecologica, Mai 2014 - Competenta in colposcopie, Septembrie 2014 - Specializare postuniversitara „ Infertilitateai cuplului” - Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucureşti, iunie 2012 - Specializare postuniversitara „ Laparoscopie” - Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucureşti, septembrie - noiembrie 2013 - Competenta in Tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata – octombrie 2015

Servicii disponibile

Consultatie ginecologica 180 lei lei (programare)
Consultatie infertilitate 200 lei lei (programare)
Consultatie infertilitate 200 lei lei (programare)
Consultatie obstetricala 180 lei lei (programare)
Consultatie senologica (mamara) 120 lei lei (programare)
Control (in interval de 30 de zile) 90 lei lei (programare)
Eco. Pelvina 170 lei lei (programare)
Eco. Sarcina incipienta T1 240 lei lei (programare)
Eco. Sarcina T1 280 lei lei (programare)
Eco. Sarcina T2 390 lei lei (programare)
Eco. Transvaginala 240 lei lei (programare)
Ecografie pelvina 170 lei lei (programare)
Ecografie sarcina incipienta 240 lei lei (programare)
Ecografie sarcina incipienta T1 + Doppler 280 lei lei (programare)
Ecografie sarcina T1 280 lei lei (programare)
Ecografie sarcina T2 390 lei lei (programare)
Ecografie sarcina T3 390 lei lei (programare)
Ecografie transvaginala 240 lei lei (programare)
Extractie sterilet 150 lei lei (programare)
Sarcina incipienta T1 240 lei lei (programare)

Informatii clinica

Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.