Dr. Irina Sendroiu

Dr. Irina Sendroiu

Medic Primar, Neurologie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

1151 vizualizari

Affidea-Hiperdia ,Arad, Str. Cornel Radu nr. 1 (vezi harta)

Despre Dr. Irina Sendroiu

Dr. Irina Sendroiu este Medic Primar, Neurologie in cadrul Affidea-Hiperdia, Arad, Str. Cornel Radu nr. 1.


Servicii disponibile
Consultatie neurologie 200 lei (programare)
Control neurologie(dupa consult) 125 lei (programare)
Referat neurologic 125 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia


Centrul de Diagnostic Imagistic Affidea Arad a fost primul centru Affidea deschis în România în data de 18 iunie 2002. Centrul de Diagnostic Imagistic Arad funcţionează ca un centru medical de top, în deplină conformitate cu toate standardele internaţionale aplicabile. 

Centrul din Arad a fost pionier în ceea ce priveşte stabilirea nivelului de performanţă pentru toate centrele Affidea ce i-au urmat, în întreaga ţară. Affidea Arad oferă servicii de diagnosticare a pacienţilor din judetele limitrofe, dar si din toata tara, pacienti asiguraţi prin sistemul naţional de asigurări de sănătate, precum si în regim privat. 

Centrul Affidea ARAD este situat în str. Cornel Radu nr. 1, în imediata apropiere a staţiei de tramvai cu aceeaşi denumire de pe B-dul Nicolae Titulescu. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piata medicala româneasca a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor despre Dr. Irina Sendroiu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Ana-Maria Cozea a acordat 5
★★★★★
03.08.2023

Anonim a acordat 5
★★★★★
13.04.2023