Dr. Irina Serban

Dr. Irina Serban

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★

10511 vizualizari

CardioClinic , BUCURESTI, Bd. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Et. 2, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Irina Serban

Dr. Irina Serban este Medic Primar, Cardiologie in cadrul CardioClinic, BUCURESTI, Bd. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Et. 2, Sector 2.
Institutul National de boli cardiovasculare C. C. Iliescu – Bucuresti
Competenta ecocardiografie generala

Experienta medicala Dr. Irina Serban

Este membru al Societatii Romane de Cardiologie si membru al Societatii Europene de Cardiologie, din 1999 si pina astazi fiind medic primar cardiolog la Institutul de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Bucuresti.

A absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul UMF Carol Davila, Bucuresti in 1987, fiind apoi doi ani medic stagiar in Spitalul Municipal nr 1 Ploiesti, Medic cercetare timp de cinci ani in Spitalul Clinic al Constructorilor. Intre 1995 si 1999 a profesat ca medic specialist cardiolog si din 1999 ca medic primar cardiolog la Institutul Nationala de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” – Fundeni.

De douazeci de ani, Dr Irina Serban are si competenta in ecografie  – Ecocardiografie Doppler acordata de UMF “Carol Davila” Bucuresti.

Servicii disponibile

Informatii clinica: CardioClinic


Cardio Clinic este prima clinica privata specializata in cardiologie din Bucuresti si primul laborator privat de ecocardiografie acreditat de Societatea Europeana de cardiologie – Asociatia de imagistica cardiovasculara. Echipa medicala este formata din peste 25 de medici primari cardiologi cu peste 15 ani de experienta in spitale renumite din Bucuresti : Institutul national de boli cardiovasculare Prof CC Iliescu – Fundeni, Spitalul clinic de urgenta Floreasca si Spitalul universitar de urgenta Bucuresti. Cu o dotare tehnica de exceptie clinca ofera consultatii ( cardiologie, aritmologie – electrofiziologie, cardiologie pediatrica, cardiologie interventionala, medicina interna), ecocardiografii uzuale, cu masuratori avansate si pediatrice, ecografii doppler vasculare – artere vene membre, holtere ecg si TA , ecg de repaus si de efort.

Parerile pacientilor despre Dr. Irina Serban

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Cardiologie disponibile in acelasi judet: