Irina Turcu

Irina Turcu

Psihoterapeut, Psihologie

★★★★★

94 vizualizari

Clinica Renia , BUCURESTI, Str. Dr. Nicolae Turnescu, nr. 11, Sector 5 (zona Cotroceni) (vezi harta)

Despre Irina Turcu

Irina Turcu este Psihoterapeut, Psihologie in cadrul Clinica Renia, BUCURESTI, Str. Dr. Nicolae Turnescu, nr. 11, Sector 5 (zona Cotroceni).
Am ales drumul de “partener” de calatorie deoarece consider ca omul reprezinta o carte, in ale carei file (re)gasesti emotii, experiente, vise, dar si puterea si resursele de care are nevoie pentru a avea o viata implinita! Dificultatile prin care treci pot fi resimtite ca un „bagaj” pe care il cari cu tine zilnic. Psihoterapia iti ofera cadrul optim, sigur pentru a le aborda cu blandete, a te intelege, a-ti descoperi resursele, a dobandi increderea in sine, compasiunea si conexiunea minte-corp-suflet. In cadrul sedintelor de consiliere si psihoterapie, punctul de pornire este crearea unei relatii terapeutice client-psihoterapeut bazata pe incredere si acceptare. Daca doresti sa pornesti la drum, voi fi onorata sa-ti fiu alaturi, in ritmul tau, pentru ca tu sa poti explora si sa dai un sens emotiilor tale!

Servicii disponibile
Consultatie psihologie 250 lei (programare)
Consultatie psihoterapie 250 lei (programare)
Psihoterapie adulti 250 lei (programare)
Psihoterapie copii 250 lei (programare)
Psihoterapie cuplu 300 lei (programare)
Psihoterapie familie 300 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Renia


Schimbă-ți gândirea și îți vei schimba viața! Aceasta este ideea centrală după care mă ghidez și pe care încerc să o transmit mai departe în sesiunile de psihoterapie și mentorat pe care le conduc. Dezvoltarea personală este un proces continuu și reprezintă o metodă sigură care poate determina o schimbare reală de comportament. Am fost întotdeauna fascinată de complexitatea minții umane, de faptul că suntem toți la fel și totuși diferiți. Mi-a plăcut să studiez legătura dintre minte, corp și conștiință și să înțeleg mecanismele care ne dictează alegerile. Mai târziu această pasiune s-a transformat în carieră și am ales să mă perfecționez ca psihoterapeut. Mai mult, anii petrecuți alături de clienții mei și colaborările cu cei mai buni experți din domeniu au născut în mine dorința de a creea o clinică dedicată dezvoltarii personale și regăsirii echilibrului dintre minte, corp și conștiință. Psihoterapia poate fi considerată ca o renaștere, pentru că presupune modificarea tiparelor cognitive și comportamentale învățate anterior în așa fel încât viața ta va căpăta cu totul altă calitate. După ce treci printr-un proces psihoterapeutic, tu poți să spui despre tine că ești altă persoană, pentru că psihoterapia te învață să gândești diferit, de data aceasta în avantajul tău, iar o gândire diferită va duce la acțiuni diferite, la evoluție și bucurie. Din acest motiv am ales numele clinicii RENIA de origine latină care înseamnă renaștere, pentru că atunci când pleci de la noi poți să spui despre tine că ai luat viața de la zero cu un mindset centrat pe a te bucura să experimentezi, nu doar pentru a supraviețui. Am ales echipa de specialiști astfel încât să reflecte valorile în care eu cred, iar ceea ce oferim este încrederea câștigată în timp, responsabilitate și profesionalism. Lavinia (Ghiorghe) Stoian – Fondator Clinica RENIA

Parerile pacientilor despre Irina Turcu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.