Dr. Isabela Botea

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

1684 vizualizari

44 programari

Donna , BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 (vezi harta)
Despre Dr. Isabela Botea
Medicul Dr. Isabela Botea este Medic Primar, Ecografie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 .


Servicii disponibile
Ecografie abdomen complet 295 lei (programare)
Ecografie abdomen inferior sau superior 220 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala 295 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala + Sonoelastografie 370 lei (programare)
Ecografie mamara unilaterala 210 lei (programare)
Ecografie mamara unilaterala + Sonoelastografie 280 lei (programare)
Ecografie parti moi 200 lei (programare)
Ecografie Pelvina 220 lei (programare)
Ecografie tiroida 200 lei (programare)
Ecografie tiroidiana + Sonoelastografie 260 lei (programare)
Punctie biopsica unilaterala standard 1420 lei (programare)

Informatii clinica
Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Andreea Popa a acordat 5
★★★★★
04.02.2020
5 stele Pt Asistenta Cristina

Anonim a acordat 5
★★★★★
12.02.2020

Mihaela Anghel a acordat 5
★★★★★
26.10.2019
Un doctor profesionist, cald. Foarte multumita. Recomand cu incredere