Dr. Isabela Botea

Dr. Isabela Botea

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
5.00(8 rating-uri)

12798 vizualizari

Donna , BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Isabela Botea

Dr. Isabela Botea este Medic Primar, Ecografie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 .


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Donna


Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor despre Dr. Isabela Botea

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Ana-Maria Luca a acordat 5
★★★★★
04.10.2022

Anonim a acordat 5
★★★★★
14.09.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
07.07.2020
Excelent!

Anonim a acordat 5
★★★★★
16.06.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
16.06.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
12.02.2020

Andreea Popa a acordat 5
★★★★★
04.02.2020
5 stele Pt Asistenta Cristina

Mihaela Anghel a acordat 5
★★★★★
26.10.2019
Un doctor profesionist, cald. Foarte multumita. Recomand cu incredere


Alte servicii din specialitatea disponibile in acelasi judet: