Dr. Istrate Emil Ioachim

Dr. Istrate Emil Ioachim

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★

1887 vizualizari

NORD, Grupul Medical Provita , BUCURESTI, Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, Cladirea 18, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Istrate Emil Ioachim

Dr. Istrate Emil Ioachim este Medic Specialist, Neurologie in cadrul NORD, Grupul Medical Provita, BUCURESTI, Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, Cladirea 18, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie neurologie 320 lei (programare)
Control neurologie(dupa consult) 230 lei (programare)

Informatii clinica: NORD, Grupul Medical Provita


Spitalul Nord Pipera aduce in prim plan afectiunile cardiovasculare si tratamentul acestora prin Centrul de Boli Cardiovasculare Nord, centru dedicat furnizarii unui sistem integrat de investigare, diagnosticare si terapii medicale interventionale si chirurgicale pentru afectiunile cardiovasculare. Aici deciziile vor fi luate in comun, in cadrul Heart Team, unde medici cardiologi, cardiologi interventionisti, chirurgi cardiovasculari, radiologi interventionisti si  – atunci cand este necesar – electrofiziologi vor colabora pentru salvarea de vieti sau imbunatatirea calitatii vietii. Centrul de Boli Cardiovasculare acopera intreaga gama de patologie cardiovasculara a adultului, de la afectiuni comune pana la cele mai complexe, fie ca este vorba de diagnosticare precoce, interventii minim invazive sau interventii chirurgicale complexe.

Spital multidisciplinar dedicat sanatatii si vietii, cu o infrastructura moderna si cea mai noua tehnologie din domeniu. Cu o suprafata extinsa de 25.000 mp, noul spital va dispune de 8 sali de operatii ultramoderne, 50 de rezerve si 107 paturi, asigurand astfel un mediu sigur si prietenos pentru recuperare. In interiorul spitalului vom avea un Centru Integrat de Terapia Durerii si un Centru integrat de Imagistica cu Pet-CT, Scintigraf, Mamograf, RX, RMN 3T, CT, dar si doua sali de conferinte, concepute pentru a facilita schimbul de cunostinte medicale si pentru a organiza evenimente educationale in domeniul sanatatii.

Medicul Dr. Istrate Emil Ioachim este disponibil si in urmatoarele locatii:


Clinica NORD Alexandrina
Adresa: Str. Alexandrina Nr. 20, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Istrate Emil Ioachim

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.