Dr. Istrate Emil Ioachim

Dr. Istrate Emil Ioachim

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★

733 vizualizari

NORD, Grupul Medical Provita , BUCURESTI, Str. Frunzei Nr. 26, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Istrate Emil Ioachim

Dr. Istrate Emil Ioachim este Medic Specialist, Neurologie in cadrul NORD, Grupul Medical Provita, BUCURESTI, Str. Frunzei Nr. 26, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie neurologie 290 lei (programare)
Control neurologie(dupa consult) 175 lei (programare)

Informatii clinica: NORD, Grupul Medical Provita


Noi suntem NORD, Grupul Medical Provita. Înainte de a fi doctori, suntem oameni. Râdem, salutăm, și, culmea, și pe noi ne mai doare câte ceva din când în când. Și ne tratăm. Și îi tratăm și pe ceilalți așa cum ne tratăm și pe noi. Suntem suficent de mici încât să ne pese la fel de mult de fiecare pacient care ne trece pragul. Dar suntem destul de mari încât să avem cei mai buni medici și cele mai moderne dotări. Și mereu aflăm ce a apărut în plus, pentru ca să putem să oferim pacienților noștri un plus de grijă și liniștea că totul va fi bine. 

Știm că nu scriem rețetele frumos, dar ne asigurăm că iți explicăm fiecare lucru astfel încât să iți fie clar ceea ce trebuie să facem, de ce și cum te va ajuta acest lucru. Mai vrem să știi ceva despre noi, poate cel mai important aspect: ne place extrem de mult ceea ce facem. A fi doctor este o vocație, te naști cu ea, apoi este si meserie, cea pe care o înveți. Ne place să avem grijă de oameni. Să ne salutăm când facem cunostință și după aceea să ne mai dăm câte un semn și să aflăm unii despre alții că suntem bine.

Medicul Dr. Istrate Emil Ioachim este disponibil si in urmatoarele locatii:


Clinica NORD Alexandrina
Adresa: Str. Alexandrina Nr. 20, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Istrate Emil Ioachim

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.