Dr. Iuga Gina

Dr. Iuga Gina

Medic Specialist, Psihiatrie

★★★★★
(0 rating-uri)

63 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Iuga Gina

Dr. Iuga Gina este Medic Specialist, Psihiatrie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.

Absolventă a Facultătii de Medicină a Universitătii Transilvania din Brasov, 6 luni din perioada de rezidentiat efectuată  la Universitatea din Wuerzburg, Germania – departamentul de neurologie, si cu stagiul de pregătire  de specialitate la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia” unde si activează în prezent.

Competente:  depresie rezistentă la tratament,  tulburări neurodegenerative si neurocognitive, dependente si tulburări psihotice.

Activitate stiintifică: participări cu lucrări stiintifice la congrese internationale si în publicatii de specialitate (domeniul neurologie), implicare în diferite proiecte în perioada de rezidentiat în cadrul AMRPR (Asociatia Medicilor Rezidenti de Psihiatrie din România).


Servicii disponibile
Consultatie psihiatrie 300 lei (programare)
Control psihiatrie 200 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald

“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Iuga Gina

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.