Iulia Burcea

Iulia Burcea

Doctor în stiinte medicale, Endocrinologie

★★★★★

2523 vizualizari

Nativia , BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, Sector 1 (vezi harta)

Despre Iulia Burcea

Iulia Burcea este Doctor în stiinte medicale, Endocrinologie in cadrul Nativia, BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, Sector 1.
Dr. Iulia Burcea este medic specialist Endocrinologie si asistent universitar in cadrul Catedrei de Endocrinologie a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, cu interes deosebit pentru patologia hipofizara, endocrinologie oncologica si ginecologica. S-a specializat in cadrul Institutului National de Endocrinologie “C. I. Parhon” Bucuresti, centru tertiar de specialitate, si participa frecvent cu lucrari proprii la conferinte si congrese de specialitate nationale si internationale.

Fiind un medic dedicat si comunicativ, dr. Iulia Burcea practica medicina bazata pe dovezi si transmite informatiile intr-un mod usor de inteles, pentru a-si implica activ pacientul in planul de management al cazului. 

In cadrul clinicii Nativia, dr. Iulia Burcea efectueaza consultatii de specialitate si ecografii de glanda tiroida, pentru a diagnostica si trata disfunctiile hormonale si complicatiile acestora, care stau la baza a numeroase afectiuni.

Competente
Ecografie tiroida


Servicii disponibile

Informatii clinica: Nativia


Suntem medici specializati în obstetrică și ginecologie. Suntem empatici, comunicativi și onești. Suntem profesioniști și accesibili. Medicii noștri, supraspecializați pe diferite ramuri în obstetrică-ginecologie, au un singur obiectiv comun: sănătatea ta. În munca pe care o depunem zi de zi suntem ghidați de aceleași valori și viziuni, facem totul cu profesionalism și pasiune, sub atenta îndrumare a Prof. Dr. Gheorghe Peltecu.
Atmosfera din clinica noastră este una caldă și calmă, creată special pentru confortul tău. Cabinetele noastre sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, pentru a ne asigura că serviciile pe care le oferim sunt la cea mai înaltă calitate pentru tine. Desigur, avem medici cu o experiență foarte vastă, cu renume și reputație foarte bune. Da, avem și medici tineri, foarte pasionați de ceea ce fac și ne mândrim cu aceștia. Toți au studii și experiență internaționale, dar și diferite supraspecializări, ceea ce ajută să îți oferim servicii complete de obstetrică și ginecologie. Împreună suntem echipa Nativia, experți în obstetrică-ginecologie


Parerile pacientilor despre Iulia Burcea

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.