Dr. Iulia Circu

Dr. Iulia Circu

Medic Primar, Dermatologie

★★★★★

471 vizualizari

Skin Medspa , BUCURESTI, Str. Brasov nr.25, Centrul comercial Auchan, Sector 6 (vezi harta)

Despre Dr. Iulia Circu

Dr. Iulia Circu este Medic Primar, Dermatologie in cadrul Skin Medspa, BUCURESTI, Str. Brasov nr.25, Centrul comercial Auchan, Sector 6.
Servicii oferite: Marire buze, injectari cu toxina botulinica (la nivelul fetei sau hiperhidroza), injectari cu acid hialuronic (lifting facial, umplere cearcane etc), lipoliza injectabila, hialuronidaza,  peeling chimic, laser CO2, Microneedling, Excizii alunite/papiloame etc, Mezoterapie, PRP, Scleroterapie

Servicii disponibile
Consultatie dermato-estetica 180 lei (programare)
Consultatie dermatologie 180 lei (programare)

Informatii clinica: Skin Medspa


La SKiN MedSpa credem că oricine are dreptul să se simtă frumos sau frumoasă. Și cum, pe măsură ce trece timpul, frumusețea reprezintă o alegere, aceasta trebuie să fie cât mai accesibilă și mai la îndemână. Nimeni nu-și mai permite luxul de a-și irosi timpul prețios și banii pe experimente nereușite, pentru că motivația se câștigă greu și se pierde ușor, iar disciplina se dezvoltă cu greu, în timp.

Parerile pacientilor despre Dr. Iulia Circu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.