Dr. Iulia Lisan

Dr. Iulia Lisan

Medic Primar, Neurologie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

2111 vizualizari

RMN Diagnostica ,Sibiu, Str. Somesului, nr. 19, Sibiu (vezi harta)

Despre Dr. Iulia Lisan

Dr. Iulia Lisan este Medic Primar, Neurologie in cadrul RMN Diagnostica, Sibiu, Str. Somesului, nr. 19, Sibiu.


Servicii disponibile

Informatii clinica: RMN Diagnostica


Suntem onorați de vizita dumneavoastră in clinicile noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.

Parerile pacientilor despre Dr. Iulia Lisan

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.09.2023
O vizita încântătoare. O doamna doctor răbdătoare, gata să explice cu calm orice. Deschisa și nu te lasă să părăsești cabinetul, până nu ai înțeles totul. Recomand cu încredere!

Turcu Nicolae a acordat 5
★★★★★
08.08.2023
Excelent

Balut Cristian daniel a acordat 5
★★★★★
01.08.2023
O consultatie super si o foarte buna comunicare din partea dnei doctor Chicea (Lisan) Iulia.

Răzvan Baci a acordat 5
★★★★★
31.01.2023

Iulia Cercel a acordat 5
★★★★★
01.11.2022
A fost peste asteptarile mele,m-a ajutat mult.Rabdatoare si priceputa.Multumiri.