Dr. Iulia Sandu

Dr. Iulia Sandu

Medic Specialist, Psihiatrie pediatrica

★★★★★

2801 vizualizari

Centrul Medical Bellanima , BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Iulia Sandu

Dr. Iulia Sandu este Medic Specialist, Psihiatrie pediatrica in cadrul Centrul Medical Bellanima, BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti.
Iulia este medic specialist psihiatrie pediatrică si are o experientă de peste 5 ani în lucrul cu copiii si adolescentii. Experienta clinică si practica medicală au fost dobândite în cadrul Clinicii de Psihiatrie a Copilului si Adolescentului a Spitalului “Prof. Dr. Al. Obregia” sub îndrumarea celor mai buni specialisti în domeniu. A absolvit Facultatea de Medicină a Universitătii de Medicină si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti. Este si psihoterapeut de familie si cuplu, în formare, în cadrul Asociatiei multiculturale de psihologie si psihoterapie (AMPP).

Abilitati si competente:

Servicii disponibile
Consultatie ADHD 280 lei (programare)
Consultatie psihiatrie copil 280 lei (programare)
Consultatie psihiatrie pediatrica 280 lei (programare)
Control psihiatrie copil (dupa consult) 210 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Bellanima


"Bellanima este un proiect care s-a nascut din pasiune pentru oameni si din convingerea ca empatia si profesionalismul sunt ingredientele cheie ale reusitei terapeutice. El este totodata un proiect care indrazneste sa vorbeasca deschis despre afectiunile psihice, sa inlature tabu-ul social si sa deschida o fereastra spre lumina celor care au nevoie de ea." Andreea Enache-Ţonoiu, Cofondator Bellanima Centrul Medical Bellanima ofera clientilor sai: * servicii terapeutice la standarde internationale pentru tratarea tulburarilor psihice; * abordare integrata si sistemica unica, in cadrul careia sunt implicati atat psihiatrul si psihoterapeutul, cat si clientul nostru si cei apropiati lui; * servicii personalizate in functie de obiectivele clientului nostru, de personalitatea sa si de contextul sau de viata; * atentie constanta fata de evolutia si satisfactia clientului nostru; * evaluare structurata continua a progresului terapeutic; * integrarea celor mai recente cercetari stiintifice cu experienta clinica directa in domeniu; * servicii terapeutice in trei limbi: romana, engleza, franceza; * specialisti care detin abilitati personale si competente deosebite si care sunt animati de valori profund umane, empatie si dorinta autentica de a contribui la transformarea in bine a vietii oamenilor; * un cadru de lucru interdisciplinar care sa asigure cele mai bune servicii terapeutice clientului nostru; * cele mai bune practici si cele mai noi abordari terapeutice; * angajamentul de a promova servicii de cea mai buna calitate, implicarea in proiecte de cercetare stiintifica si programe anti-stigmatizare referitoare la depresie, in calitate de Reprezentant national al European Depression Association.

Parerile pacientilor despre Dr. Iulia Sandu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.