Dr. Iuliana Isvoranu

Dr. Iuliana Isvoranu

Medic Primar, Nefrologie

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

1627 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3 (vezi harta)

Despre Dr. Iuliana Isvoranu

Dr. Iuliana Isvoranu este Medic Primar, Nefrologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3.


Servicii disponibile
Consultatie nefrologie 340 lei (programare)
Control nefrologie(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Iuliana Isvoranu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Elena Aldea a acordat 5
★★★★★
07.03.2023
F multumita, dna doctor f amabila si comunicativa.

Gutescu Niculae a acordat 5
★★★★★
16.11.2022
F.f. bine. Organizare, professionalism, empatie, pe scurt sunt f multumit. Multumesc medicilor pt sinceritate si calitatea asistentei medicale asigurate. Imi bazez aprecierile pe o colaborare cu Sanador inca din anul 2014. Voi recomanda tuturor folosirea serviciilor medicale oferite de Sanador. Niculae Gutescu

Anonim a acordat 5
★★★★★
15.11.2022
Totul a decurs conform asteptarilor