Dr. Iuliana-Maria Nicorescu

Dr. Iuliana-Maria Nicorescu

Medic Primar, Hematologie

★★★★★
(0 rating-uri)

1186 vizualizari

Neolife_Old , BUCURESTI, Str. Ficusului Nr. 40, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Iuliana-Maria Nicorescu

Dr. Iuliana-Maria Nicorescu este Medic Primar, Hematologie in cadrul Neolife_Old, BUCURESTI, Str. Ficusului Nr. 40, Sector 1.


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Neolife_Old

Misiunea noastră este de a dezvolta la Bucureşti un centru regional de excelenţă medicală oncologica, la aceleaşi standarde cu cele de referinţă din Europa. Sunt aplicate tehnologii si proceduri revolutionare, unice in Romania, în tratamentul integrat al bolilor şi, în mod special, al neoplasmelor ( tumorilor) . 

Echipe multidisciplinare de medici români şi străini, educați la cele mai înalte universităţi de medicină din lume fac posibilă, acum şi în România, o medicină de 5 stele pentru pacienţii clinicii. Centrul, structurat pe 3 etaje, dispune de cabinete ultramoderne, dotate complet pentru acordarea asistenţei medicale pentru 20 de specialităţi medico-chirurgicale, şi de un laborator unde se pot recolta probe pentru cele mai noi şi complexe analize de laborator. 

Divizia de Oncologie, utilată conform standardelor de excelenţă în domeniu, oferă atât servicii de ambulator cât şi de spitalizare de o zi. Tratamentele chimioterapice de ultima generatie, administrate in cadrul clinicii sunt preparate in condiţii de maximă siguranţă. Saloanele au 1-2 paturi, condiţii maxime de confort, sisteme digitale de monitorizare a parametrilor hemodinamici, grup sanitar propriu, televizor. Comisiile multidisciplinare reunesc medici de diferite specialități care analizează fiecare pacient în parte și decid care sunt cele mai adecvate metode de tratament în fiecare caz și etapă a bolii. 

Mai mult, oferim pacienților noștri și familiilor acestora o largă paletă de servicii de suport, precum consilierea şi terapia integrativa. Departamentul de Radioterapie, securizat, pune la dispoziţia pacienţilor tehnologiile de ultimă generaţie in radioterapia externă şi brahiterapie (radioterapia interna). True Beam este vedeta incontestabilă a centrului, înglobând tehnologiile revoluţionare ale radioterapiei şi radiochirurgiei şi oferind pacienţilor noştri şansele de a fi trataţi la cel mai înalt nivel în lume. Departamentul de Medicină nucleară dispune de tehnici moderne de investigaţie – Tomografia cu emisie de pozitroni (PET CT) şi Scintigrafie (SPECT). Investigaţiile de imagistică includ Mamografia cu Tomosinteză, Radiologia Digitală, Ultrasonografia Doppler si Osteodensitometria (DEXA). In plus, centrul deţine aparatura de ultimă generaţie in domeniul endoscopiei digestive superioare şi inferioare.

Parerile pacientilor despre Dr. Iuliana-Maria Nicorescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.