Dr. Iuliana Viorica Pirvulescu

Dr. Iuliana Viorica Pirvulescu

Medic Primar, Gastroenterologie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

1294 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Iuliana Viorica Pirvulescu

Dr. Iuliana Viorica Pirvulescu este Medic Primar, Gastroenterologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Iuliana Viorica Pirvulescu este Medic Primar, Gastroenterologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie gastroenterologie 295 lei (programare)
Control gastroenterologie 180 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Iuliana Viorica Pirvulescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Vasile Constantin a acordat 5
★★★★★
18.02.2021
Azi am cunoscut pe DR. IULIANA VIORICA PIRVULESCU ! Am fost placut impresionat de ATITUDINEA domniei SALE.. de calmul, rabdarea si PROFUNZIMEA, evaluarii facute pe baza dosarului meu medical prezentat ! Mi a placut si am speranta ca urmand indicatiile... STAREA mea de SANATATE se va imbunatati ! Apreciez deasemeni.. AMABILITATEA ASISTENTELOR !

Costin Corina Oana a acordat 5
★★★★★
28.10.2021
Mulțumesc frumos, doamnei doctor!