Dr. Ivan Plesco

Dr. Ivan Plesco

Medic Specialist, Endocrinologie

★★★★★
4,75 (4 rating-uri)

3534 vizualizari

Clinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Ivan Plesco

Dr. Ivan Plesco este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul Clinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 120 lei (programare)
Control endocrinologie 90 lei (programare)
Ecografie tiroida 110 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Sala Palatului

Clinica Sala Palatului este un proiect de antreprenoriat social susținut de Fundația Inovații Sociale Regina Maria. Fundația a fost înființată de Dr. Wargha Enayati împreună cu soția sa, Mitra Enayati în luna august 2010. Dăruirea, entuziasmul şi spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii să creeze proiecte care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții a cât mai multor români.

Clinica Sala Palatului functionează de 5 ani, din mai 2015. Ne propunem ca pacienții noștri să primească cele mai bune servicii medicale accesibile pe piață în acest moment, clinica noastră fiind un loc unde aceștia sunt consultați, diagnosticați, informați și unde li se oferă planuri de tratament eficiente și precise pentru afecțiunile de care aceștia suferă, totul fără ca ei să își facă griji de cât vor trebui să plătească.


Parerile pacientilor despre Dr. Ivan Plesco

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

georgeta mereuta a acordat 4
★★★★★
07.10.2019

gabriela zlate a acordat 5
★★★★★
27.01.2020
Excelent doctor. De asta vin la dansul de 4 ani. Este foarte atent cu pacientii. Asistentele de la receptie deosebit de amabile.

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.02.2020
Foarte bine, mulțumesc pentru explicații și sfaturi.

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.09.2020