Dr. Jinga Oana Adriana

Dr. Jinga Oana Adriana

Medic Primar, Dermatologie

★★★★★
5.00(1 rating)

1884 vizualizari

Medsana , BUCURESTI, Bd. Primaverii Nr. 9, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Jinga Oana Adriana

Dr. Jinga Oana Adriana este Medic Primar, Dermatologie in cadrul Medsana, BUCURESTI, Bd. Primaverii Nr. 9, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie dermatologie 340 lei (programare)

Informatii clinica: Medsana


Inca de la deschidere, in 2005, Clinica Medsana Primaverii ofera toate serviciile medicale la aceleasi standarde inalte de calitate si operativitate specifice Medsana. Rezolvarea problemelor de sanatate cu care se prezinta pacientii clinicii necesita rapiditate si eficienta in diagnosticarea si tratarea afectiunilor, obiectiv la care contribuie si faptul ca mai mult de jumatate din analizele efectuate primesc rezultatul in aceeasi zi cu recoltarea. Medsana este una dintre putinele clinici private din Bucuresti care ofera clientului acest avantaj, care se datoreaza managementului si dotarii tehnologice a laboratorului propriu. Accesul clientilor Medsana la toate specialitatile si investigatiile necesare in cadrul aceleiasi clinici, alaturi de rapiditatea si siguranta diagnosticului, permit atingerea nivelului de calitate si operativitate urmarit de Centrul Medical Medsana. Personalul medical si cel administrativ, pregatite la cele mai inalte standarde profesionale, depun toate eforturile ca problemele de sanatate ale clientilor centrului sa fie rezolvate operativ. Avand la dispozitie peste 15 cabinete medicale si spatii pentru imagistica dotate cu aparatura medicala de ultima generatie, personalul Medsana actioneaza cu respect si solicitudine in atmosfera specifica relaxanta a centrului, pentru mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor nostri.

Parerile pacientilor despre Dr. Jinga Oana Adriana

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Dragos Cojocaru a acordat 5
★★★★★
24.02.2023
Doamna Doctor Jinga este un profesionist desarvasit si un foarte bun comunicator. Excizia dermatologica a fost o reusita, iar recuperarea fara traume. O recomand cu incredere pe doamna doctor Jinga.