Kese Anamaria

Kese Anamaria

Profesor Universitar, Recuperare medicala, fizioterapie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

211 vizualizari

VitaPlus Medical , Craiova, Str. Anul 1848, Nr 100, Craiova, Dolj(vezi harta)

Despre Kese Anamaria

Kese Anamaria este Profesor Universitar, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul VitaPlus Medical, Craiova, Str. Anul 1848, Nr 100, Craiova, Dolj.


Servicii disponibile
Consultatie recuperare medicala 100 lei (programare)

Informatii clinica: VitaPlus Medical

Servicii medicale de calitate Am creat Centrul Medical VITAPLUS pentru dumneavoastră. Suntem o echipă de profesioniști devotati, mereu entuziaști, serioși și onesti cu pacienții noștri. Pentru noi medicina continuă să fie o artă. Punem în slujba sănătății dumneavoastră toată știința medicală acumulată de fiecare dintre noi la cursuri și specializări permanente. Vă stăm la dispoziție pentru a vă asigura informațiile medicale de care aveți nevoie și pentru a crește calitatea vieții dumneavoastră. Centrul medical VITAPLUS vă oferă servicii medicale de înaltă calitate, grație echipei de medici specialiști și a aparaturii performante. Ne recomandă experiența îndelungată a specialiștilor, formația didactică a multora dintre ei, medicii tineri, bine pregătiți și dornici de afirmare dar și aparatura modernă, performantă.

Parerile pacientilor despre Kese Anamaria

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

GABRIEL BRUMAR a acordat 5
★★★★★
06.05.2021
Consultație a decurs in conditii normale, dialogul fiind pe cat de relaxat, pe atât de constructiv. Astept cu nerabdare rezultatul procedurilor recomandate.

Georgeta Tudor a acordat 5
★★★★★
03.01.2022
Acord 5 stele. Doctorița Kese este profesionistă.

Marin Tudor a acordat 5
★★★★★
03.01.2022
Doctorița Kese este profesionistă. Sunt foarte mulțumită. Vizita la Vitaplus a fost de 5 stele.