Dr. Kiss Attila

Dr. Kiss Attila

Medic Primar, Neurochirurgie

★★★★★
5.00(1 rating)

1495 vizualizari

Anastasios Medical Cluj ,Cluj-Napoca, Strada Lunii, nr. 2A, Cluj Napoca (vezi harta)

Despre Dr. Kiss Attila

Dr. Kiss Attila este Medic Primar, Neurochirurgie in cadrul Anastasios Medical Cluj, Cluj-Napoca, Strada Lunii, nr. 2A, Cluj Napoca.

In calitate de medic primar neurochirurg, imi desfasor activitatea profesionala in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj Napoca – Sectia Clinica Neurochirurgie. Anual efectuez aproximativ 200 – 230 interventii chirurgicale in care abordez predominant patologia coloanei vertebrale (hernii de disc, fracturi vertebrale, tumori vertebrale, stenoze de canal rahidian, spondilolisteze, etc.), dar si procese patologice care intereseaza creierul (traumatisme, tumori, accidente vasculare cerebrale, hidrocefalie, etc.) si sistemul nervos periferic.

Studiile medicale le-am urmat in cadrul Facultatii de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie ”Iuliu Hatieganu”, fiind absolvent al Scolii Medicale Clujene promotia 2001. In calitate de medic rezident am avut privilegiul de a deslusi tainele profesiei de neurochirurg fiind discipolul medicilor de elita din cadrul Clinicii de Neurochirurgie Cluj Napoca. Am pornit pe drumul profesional tot in cadrul Sectiei Clinice Neurochirurugie din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj Napoca dupa sustinerea cu succes a examenului de medic specialist in anul 2012. In anul 2018 am obtinut urmatorul grad profesional, cel de medic primar neurochirurg, dupa sustinerea cu succes a examenului in acest sens.


Servicii disponibile
Consultatie neurochirurgie 350 lei (programare)
Control neurochirurgie(dupa consult) 150 lei (programare)

Informatii clinica: Anastasios Medical Cluj


Centrul medical Anastasios a fost deschis cu scopul de a crea un nou concept în domeniul îngrijirilor ambulatorii din Romania, ridicând standardul serviciilor medicale la un nivel superior.

Astăzi ne mândrim cu o echipă de peste 30 de medici primari și specialiști, asistente medicale, secretare medicale și alți colegi care se asigură în fiecare zi de confortul pacienților noștri.

Ne pasă de fiecare pacient și din acest motiv unul din obiectivele noastre principale este ca de fiecare dată când veniți la noi să aveti parte de o experiență plăcută.

Pentru că ne pasă de tine:

Suntem mereu atenți la părerea și opiniile tale. Vei fi implicat în alegerile de îngrijire și tratament
Ești tot timpul binevenit și te vei simți relaxat și îngrijit
Vei întâlni o echipă de medici cu experiență și care își iubesc profesia

Misiune și Viziune

Misiunea noastră e să ajutăm fiecare pacient care ne trece pragul să obțină starea de sănătate dorită printr-un diagnostic corect, un tratament țintit, asigurându-ne că el va fi bine din nou.

Viziunea noastră este să devenim un reper al excelenței pe piața medicală de specialitate.

Avantajele noastre
Atitudinea față de pacienți
Investigații și tratamente moderne, minim-invazive, fără spitalizare
Promptitudinea în programări
Echipă numeroasă de medici cu experiență și notorietate
Specialitati diverse (plajă largă de afecțiuni acoperită)


Parerile pacientilor despre Dr. Kiss Attila

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Marioara Cîrstovoiu a acordat 5
★★★★★
22.12.2022
Încântat și foarte mulțumit!