Dr. Kiss Attila

Dr. Kiss Attila

Medic Specialist, Neurochirurgie

★★★★★
5,00 (4 rating-uri)

2005 vizualizari

Promedical Center , Cluj-Napoca, Str. Cometei nr.38A, Cluj-Napoca(vezi harta)

Despre Dr. Kiss Attila

Dr. Kiss Attila este Medic Specialist, Neurochirurgie in cadrul Promedical Center, Cluj-Napoca, Str. Cometei nr.38A, Cluj-Napoca.


Servicii disponibile
Consultatie neurochirurgie 200 lei (programare)
Control neurochirurgie 100 lei (programare)

Informatii clinica: Promedical Center

Noul centru de diagnostic si tratament Pro Medical, parte a grupului de clinici Pro Vitam, isi deschide portile oficial in data de 10 ianuarie 2022.
Clinica functioneaza  intr-o cladire cu o suprafata de peste 1300 mp amenajata si dotata conform celor mai inalte standarde medicale si dispune de cabinete medicale cu peste 20 de specialialitati, laborator de analize, departament de imagistica medicala de top si un centru de cercetare.
Pacientii clujeni si nu numai, beneficiaza astfel de consultatii de specialitate, investigatii si analize de laborator, precum si de un departament de imagistica medicala ce acopera intreaga gama de investigatii specifice (Rezonanta Magnetica, Computer Tomograf, Osteodensitometrie DEXA, Radiologie Digitala, Ecografie).
In cadrul clinicii, va fi extinsa si capacitatea de cercetare a echipei PRO-VITAM, care este cunoscut ca centru de cercetare-dezvoltare la nivel international.


Parerile pacientilor despre Dr. Kiss Attila

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
08.09.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
02.09.2021

Maria Baroi a acordat 5
★★★★★
15.12.2021
Un medic, cum nu credeam că mai există în zilele noastre. Deși, de la stresul prin care trec în ultimul an cu boala fiicei mele, am uitat ultimul cd cu Rmn ul acasă, m a ascultat, s a uitat pe celelalte rmn uri, pe care le am avut și cel mai important...mi a explicat despre afecțiune, ce investigații să mai fac, etc. Pentru mine este un medic extraordinar. Și am simțit la dânsul ceva ce nu am văzut de multă vreme la un medic.... empatie. Vă mulțumesc frumos, domnule doctor.

Sferlea Sebastian a acordat 5
★★★★★
16.02.2022
Explicatii clare in esența limpede in comunicare implicare !!!!nici un gram de aroganță ! Open mind. ARE DARUL DE A AVEA RABDARE SA ASCULTE!