Kolcsar Melinda

Kolcsar Melinda

Doctor în stiinte medicale, Endocrinologie

★★★★★
(0 rating-uri)

11 vizualizari

Promedical Center , Cluj-Napoca, Str. Cometei nr.38A, Cluj-Napoca(vezi harta)

Despre Kolcsar Melinda

Kolcsar Melinda este Doctor în stiinte medicale, Endocrinologie in cadrul Promedical Center, Cluj-Napoca, Str. Cometei nr.38A, Cluj-Napoca.


Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie + ecografie tiroida 300 lei (programare)
Control endocrinologie 150 lei (programare)

Informatii clinica: Promedical Center

Noul centru de diagnostic si tratament Pro Medical, parte a grupului de clinici Pro Vitam, isi deschide portile oficial in data de 10 ianuarie 2022.
Clinica functioneaza  intr-o cladire cu o suprafata de peste 1300 mp amenajata si dotata conform celor mai inalte standarde medicale si dispune de cabinete medicale cu peste 20 de specialialitati, laborator de analize, departament de imagistica medicala de top si un centru de cercetare.
Pacientii clujeni si nu numai, beneficiaza astfel de consultatii de specialitate, investigatii si analize de laborator, precum si de un departament de imagistica medicala ce acopera intreaga gama de investigatii specifice (Rezonanta Magnetica, Computer Tomograf, Osteodensitometrie DEXA, Radiologie Digitala, Ecografie).
In cadrul clinicii, va fi extinsa si capacitatea de cercetare a echipei PRO-VITAM, care este cunoscut ca centru de cercetare-dezvoltare la nivel international.


Parerile pacientilor despre Kolcsar Melinda

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.