Laborator Poliana Bucuresti Marasesti

Laborator Poliana Bucuresti Marasesti

Asistent medical, Analize de laborator

★★★★★
(0 rating-uri)

1153 vizualizari

Poliana , BUCURESTI, Str. Ritmului nr. 2, bl. 439, parter, Sector 2(vezi harta)

Despre Laborator Poliana Bucuresti Marasesti

Laborator Poliana Bucuresti Marasesti este Asistent medical, Analize de laborator in cadrul Poliana, BUCURESTI, Str. Ritmului nr. 2, bl. 439, parter, Sector 2.


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Poliana

Suntem Poliana
Policlinica, Analize Medicale si Speranta

Binele, increderea si zambetul sunt contagioase. Sa ai forta sa ramai optimist, in ciuda greutatilor pe care viata ti le scoate in cale. Sa ai puterea sa vezi si sa pui binele inaintea raului. E filozofia de viata a Pollyannei, personajul celebru al unei carti fara varsta care ne-a inspirat nu doar numele, ci si misiunea. 

Sa iti oferim servicii medicale de calitate intr-un cadru normal, in care sa te simti incurajat si sa capeti speranta de cate ori ne treci pragul. Ca lucrurile or sa se indrepte, ca o sa te faci bine. Timpul si sanatatea sunt de nepretuit in viata. Cand suntem sanatosi, greutatile sunt mai usor de dus si viata e mai plina de bucurii. Avem grija de timpul tau cu respect. Avem grija de sanatatea ta cu pricepere!

Parerile pacientilor despre Laborator Poliana Bucuresti Marasesti

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.