Dr. Larisa Caradjova

Dr. Larisa Caradjova

Medic Primar, Endocrinologie

★★★★★
4,87 (8 rating-uri)

3527 vizualizari

Donna , BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Larisa Caradjova

Dr. Larisa Caradjova este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 . COMPETENTE Dr. Larisa Caradjova - Medic primar Endocrinologie - Competen?ă în Ecografie endocrină

Servicii disponibile
Consultatie dieta 390 lei (programare)
Consultatie endocrinologie 230 lei (programare)
Consultatie endocrinologie pediatrica 230 lei (programare)
Control endocrinologie 150 lei (programare)
Ecografie tiroida 240 lei (programare)
Ecografie tiroida 240 lei (programare)

Informatii clinica: Donna

Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor despre Dr. Larisa Caradjova

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
06.11.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
16.09.2021
Servicii medicale de cea mai buna calitate! Mulțumesc din suflet!

Anonim a acordat 5
★★★★★
27.08.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.09.2019
Ok

Anonim a acordat 5
★★★★★
30.05.2019
5

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.09.2019
Ok multumit

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.08.2020

Andreea Nicoleta Bratu a acordat 5
★★★★★
23.09.2021