Dr. Larisa Onu

Dr. Larisa Onu

Medic Specialist, Stomatologie

★★★★★

574 vizualizari

Ava Smile , BUCURESTI, Calea Dorobantilor , Nr.111-113, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Larisa Onu

Dr. Larisa Onu este Medic Specialist, Stomatologie in cadrul Ava Smile, BUCURESTI, Calea Dorobantilor , Nr.111-113, Sector 1. In anul 2020 am absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universită?ii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti. In perioada imediat urmatoare am urmat un curs de implantologie orala. Consider ca o viziune de ansamblu asupra problemelor pacientului este necesara pentru a readuce un zambet frumos si sanatos. Rabdarea, empatia, abilitatile de comunicare si atentia la detalii ma definesc si ma recomanda tuturor pacientilor.

Servicii disponibile

Informatii clinica: Ava Smile


In dialog permanent cu pacientii nostri, clinicile AVA Smile va ofera servicii medicale de exceptie, caracterizate prin promptitudine, respect şi profesionalism la standarde europene.

Am inceput activitatea in anul 2012 si am crescut treptat (in prezent dispunem de 5 locatii) datorita echipei noastre de profesionisti , unita de aceleasi valori, pe care clinica Ava Smile le promoveaza:
•calitate si promptitudine;
•preturi accesibile;
•respectarea regulilor de etica;
•respectarea drepturilor pacientilor;
•confidentialitatea medic-pacient respectata;
•responsabilitate;
•grija si respect fata de pacient.

Medicul Dr. Larisa Onu este disponibil si in urmatoarele locatii:


Ava Smile Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 169A, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Larisa Onu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.