Dr. Larisa Turcu

Dr. Larisa Turcu

Medic Specialist, Chirurgie plastica / estetica

★★★★★

2453 vizualizari

Doppler Clinic , BUCURESTI, Splaiul Unirii 223, Etaj 2, Sector 3, cladirea Mazda (vezi harta)

Despre Dr. Larisa Turcu

Dr. Larisa Turcu este Medic Specialist, Chirurgie plastica / estetica in cadrul Doppler Clinic, BUCURESTI, Splaiul Unirii 223, Etaj 2, Sector 3, cladirea Mazda.
Injectari cu Acid Hialuronic

?? Injectări cu acid hialuronic Princess Croma pentru printesa din tine, acum la 900 lei/ml.
De ce să fii banală, când poti sa fii speciala?!
?? Te invităm să te programezi la dr. Lamis Turcu sau să ne trimiti un mesaj privat ?? cu datele tale de contact, pentru a fi contactată de colegele noastre.
_______________________________________________
Splaiul Unirii 223, etajul 2
??1,10, 223 - statia Pod Mihai Bravu
?? M1, M2, M3 - statia Mihai Bravu

Servicii disponibile

Informatii clinica: Doppler Clinic


Doppler Clinic se adresa pacientilor cu patologie cardiovasculara, diabeticilor sau pacientilor cu patologie oftalmologica. In cadrul clinicii se ofera servicii medicale prin CAS sau OPSNAJ la cardiologie si oftalmologie. In cadrul clinicii, se efectueaza consultatii de specialitate si investigatii neinvazive – EKG, ecografie cardiaca, ecografie Doppler carotide, Doppler pentru membre inferioare si superioare pentru pacientii dializati sau cu varice/tromboze. Suntem în permanentă dezvoltare şi inovare, căutam să venim în întâmpinarea pacienţilor noştri adăugând servicii de ultima generaţie prin achiziția de aparatura medicala de cea mai buna calitate, ecografe Philips, holtere noi de tensiune si Holtere Ekg. Centrul de diagnostic şi tratament Doppler Clinic are servicii medicale de: - tratament laser venectazii - cardiologie, ecografie transtoracica TDI - chirurgie vasculara - ecografie DOPPLER membre inferioare/superioare - prescripţii ochelari, optica medicala - lentile de contact moi şi dure, etc

Parerile pacientilor despre Dr. Larisa Turcu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Chirurgie plastica / estetica disponibile in acelasi judet: