Laura Busuioc

Laura Busuioc

Cosmetician, Dermatologie

★★★★★

204 vizualizari

3D Skin , BUCURESTI, Calea Dorobanti, Nr.75, Sector 1 (vezi harta)

Despre Laura Busuioc

Laura Busuioc este Cosmetician, Dermatologie in cadrul 3D Skin, BUCURESTI, Calea Dorobanti, Nr.75, Sector 1.

Sunt Laura Busuioc, fondatoarea conceptelor  Frumusete 3D: corp – minte – suflet si 3D Skin: educatie – camp - beauty, specialist in estetica faciala, expert in traning de branduri internationale, formator in cosmetica autorizata, terapeut holistic. Am experienta de 25 de ani dedicati cu tot dragul, frumusetii si sanatatii pielii.

Frumusetea 3D se adreseaza tuturor femeilor care isi doresc sa aiba o piele sanatoasa, frumoasa si naturala. Cu ajutorul acestui concept vei descoperi ca poti obtine rezultate remarcabile pentru pielea ta si te vei descoperi pe tine in cea mai buna versiune a ta!


Servicii disponibile
Consultatie dermato-estetica 249 lei (programare)

Informatii clinica: 3D Skin


3D Skin Education este o abordare cosmetica si de educatie holistica in cosmetica formala prin cursuri pentru cosmeticiene si workshop-uri pentru toti cei care vor sa descopere universul pielii iar 3D Skin Camps, prin educatie informala prin tabere pentru specialistii de beauty. Conceptul 3D Skin Face Dental sustine, evalueaza si dezvolta corelatii intre dentitie, piele, forma fetei astfel incat, odata cu trecerea timpului si, chiar la varste mici, sa nu fie manifestate niciun fel de discrepante.
                                           
In luna decembrie, am lasat la Gala Termalia, cartea "Pielea ta, harta emotiilor tale!", un "ghid" pentru fiecare femeie ce doreste sa se descopere sau pentru profesionistii in domeniul de sanatatea si frumusetea pielii.


Parerile pacientilor despre Laura Busuioc

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.