Dr. Laura Dumitrasi

Dr. Laura Dumitrasi

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★
5.00(14 rating-uri)

8066 vizualizari

Donna , BUCURESTI, Str. George Constantinescu Nr. 2-4, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Laura Dumitrasi

Dr. Laura Dumitrasi este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. George Constantinescu Nr. 2-4, Sector 2.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Donna


Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor despre Dr. Laura Dumitrasi

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.07.2024
Foarte finuță doamna doctor. M-am simțit confortabil la consultație, ecografie, prelevare probă.

Anonim a acordat 5
★★★★★
11.04.2024
O vita placuta. Dna.dr. este plina de tact. Multumesc.

Anca Niculae a acordat 5
★★★★★
28.03.2024
vizita a decurs super bine, foarte multumita de doamna doctor mi a oferit cele mai bune raspunsuri mereu voi alege donna

Theodora Lupoiu a acordat 5
★★★★★
08.02.2024
Doamna doctor este minunată. Are multa rabdare si explica pas cu pas fiecare detaliu. Cu siguranta o sa revin la dansa pt orice problema! P.s: si fetele de la receptie sunt foarte amabile si dragute.

Paula Barbu a acordat 5
★★★★★
25.01.2024
Doamna doctor Dumitrasi este minunată!

Furtuna Lavinia Maria a acordat 5
★★★★★
26.10.2023
Un ambient prietenos personalul foarte amabil și explicit 🙏Dr.doctor este o persoana foarte drăguța si cel mai important lucru este foarte finuța in a te controla fără sa provoace dureri sau disconforturi!!! Recomand cu încredere aceasta Clinica Donna fiind dotata cu tot ceea ce aveți nevoie 🙏

Anonim a acordat 5
★★★★★
26.10.2023

Florentina Cernezenco a acordat 5
★★★★★
19.10.2023

Elena Constantin a acordat 5
★★★★★
12.10.2023
Perfect totul !!!!

irina popescu a acordat 5
★★★★★
12.10.2023

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.09.2023

Ilona Panica a acordat 5
★★★★★
21.09.2023

Andrada Blaga a acordat 5
★★★★★
24.08.2023

Georgiana Ispas a acordat 5
★★★★★
22.06.2023


Alte servicii din specialitatea Ginecologie disponibile in acelasi judet: